Twitter og Square CEO Jack Dorsey taler om Blockchain og Bitcoin

Fredag ​​(25. september), Jack Dorsey, administrerende direktør for Twitter og Square, talte på dette års Oslo Freedom Forum (OFF) forklarede vigtigheden af ​​blockchain-teknologi til mikroblogging-platformen Twitter.

Oslo Freedom Forum er „en række globale konferencer, der drives af det New York-baserede non-profit Human Rights Foundation (HRF) under sloganet“ Challenging Power „.“

Ved denne to-dages virtuelle begivenhed blev Dorsey interviewet af Thor Halvorssen, formanden for HRF.

Halvvejs gennem interviewet spurgte Halvorssen Dorsey, hvad Twitter ville gøre for at forbedre sikkerheden i sin backend.

Dorsey sagde:

”Jeg tror grundlæggende på, at sikkerhed er noget, der aldrig kan perfektioneres … det er et konstant løb /// det er et konstant skub for at være ti skridt foran dine hackere …

”Og jeg tror, ​​der er et par elementer, der er meget vigtige inden for det løb.

”Den ene skaber meget agility internt, så vi hurtigt kan genkende mangler og derefter rette dem og fremme dem.

”To får feedback udefra, og folk, der ser fra forskellige vinkler og forsker fra forskellige vinkler for faktisk at se, hvad der sker.

”Og så for det tredje, sørg for at vi bygger de rigtige sikre systemer inden for vores platform, så vi kan have tillid til et utro, der er tillid til. Og der er mange nyere teknologier, der sørger for dette.

”Jeg mener, hele hele Bitcoin-ånden er for eksempel at levere et pålideligt system i et mistroende miljø, som er internettet, og disse teknologier vil give os nye muligheder, hvor vi også kan gøre dette internt og give meget mere ro i sindet … at dette er noget, selvom du har mistroede parter, der går ind i systemet som arbejdere, som mennesker, der bruger tjenesten, at det stadig er sikkert, er det stadig beskyttet …

Og jo flere af disse teknologier vi bygger ind, jo mere de teknologier, der er knyttet til en identitet og et sikkerhedssystem, som du som individ entydigt ejer, jo mere kan vi bruge biometri til at tilslutte det … jo mere giver vi individuelle nøgler, jo sikrere vil hele dette system være….

”Og lige nu er vi bare ikke i den tilstand, men vi arbejder hen imod det, og når jeg siger” vi ”, er det hele internetindustrien, og du ser dette mest fundamentalt i arbejdet i Bitcoin og blockchain …

”Det, der giver mig meget håb og meget ro i sindet til at hjælpe disse problemer og hjælpe med disse problemer, er fordi nøglerne og kontrollen faktisk vil være mere og mere i individets hænder snarere end et selskab eller rettere end en regering. ”

Dorsey blev også spurgt om en meddelelse, han fremsatte i december 2019:

Her er hvad Dorsey sagde om dette emne:

”Der er sandsynligvis et nummer, som du husker det ældre internet … og hvad der var interessant er, hvor decentraliseret internettet var på det tidspunkt. Og hvad der var vanskeligt ved denne decentralisering var faktisk opdagelse – at finde indhold, at finde mennesker, der ville være ligesindede – og det er det, Google repræsenterer. Det centraliserer opdagelsesproblemet.

Det er hvad Facebook repræsenterer – centralisering af et opdagelsesproblem. Det er det, Twitter også repræsenterer – centralisering af opdagelsesproblemet. Og nu er vi i en verden, der findes blockchain. At Bitcoin eksisterer. At der findes decentrale teknologier … nu kan vi bygge opdagelsesproblemet på et meget mere decentralt fundament.

”Og hvad jeg tror, ​​det gør, er generelt meget af vores værdi i fortiden var indholdshosting. Så vi ville være vært for tweets, vi ville være vært for billederne, vi ville være vært for videoerne. Blockchain og Bitcoin peger på en fremtid og peger på en verden, hvor indhold eksisterer for evigt, hvor det er permanent, hvor det ikke forsvinder, hvor det eksisterer for evigt på hver enkelt node, der er forbundet med det.

”Og hvad det betyder, er jobbet med indholdshosting forsvinder. Opdagelsesjobbet er det vigtigste, og vi har virkelig været nødt til at overveje, hvad det betyder for os som virksomhed. Hvad det betyder er, at vi ikke længere er i indholdshostingsbranchen – vi er i opdagelsesbranchen, og vi vil have en særlig tilgang til opdagelse, hvilket er en sund samtale.

“Sund offentlig samtale, der søger at hjælpe folk med at forstå, hvad der sker i verden, at have samtaler om, hvad der sker, og forhåbentlig løse problemer sammen. Og hvad det i sidste ende betyder, er at vi har brug for at blive klient til noget, der er meget større end os. Vi er nødt til at sætte folk i stand til at bidrage til en offentlig blockchain, og vi skal være i stand til at gøre det muligt for folk også at være i stand til at trække og se fra den offentlige blockchain.

”Og hvis vi er i stand til at gøre det, er det noget, der er virkelig stærkt, og noget, som jeg tror taler tilbage til magten og den oprindelige hensigt med, hvad internettet kunne være, hvilket er noget, som alle i verden kan få adgang til nogen i verden, kan træffe beslutninger omkring deres engagement, med hensyn til hvad de ejer, med hensyn til hvad de ser, med hensyn til hvad de deler.

”Og virksomheder som os kan bygge en virksomhed ud over det bidrager til det større håb, men trækker fra det på en måde, der er overbevisende for folk. Og vi ønskede at fremme dette. Så vi ansætter fem ingeniører og nogle mennesker til at begynde at opbygge Twitter som en protokol.

”Og en af ​​de ting, vi hørte tidligt i Twitters historie, er at dette er så grundlæggende og så simpelt [at] det føles som en protokol lige nu. Det føles ikke som et firma. Det føles mere som en bevægelse, og det føles mere som en teknologi, som jeg kan bruge til at bygge, hvad jeg vil bygge oven på.

”Og det var sådan en magisk tid og sådan en magisk forståelse af, hvad Twitter var. Og vi vil vende tilbage til det, og vi vil også hjælpe verden med at komme tilbage til det. Så lige nu er vi i fasen med at finde en leder til det, men dette er en helt separat nonprofit fra virksomheden.

”Denne gruppe får til opgave at opbygge en protokol, som vi kan bruge, men alle andre kan bruge, og så vil vi virkelig fokusere på at blive en klient af den, så vi kan opbygge en overbevisende service og forretning oven på et meget større korpus samtale, som alle kan få adgang til i enhver, kan bidrage til. ”

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.