Bitcoin News Today

Bitcoin News Today – Bitcoin Trader startet nylig en kraftig nedgang etter at den stupte under støttenivået på 9 500 dollar mot USD. Verdens største digitale valuta etter markedsverdier skifter for tiden hånden rundt $ 9 000-sonen, og sjansen er stor for at den kan stupe mot støttenivået på 8 800 dollar.

Bitcoin bryter under nøkkelstøtte når kryptomarkedet blir bjørn

Denne siste uken startet den referanseporteføljen digitale valuta en betydelig nedgang etter at den brøt under det viktige støttenivået på $ 9.500 mot USD. Den digitale valutaen samlet en bearish trekkraft og stupte under støttemerket på 9 300 dollar og 100 enkle glidende gjennomsnitt. Dette trekket banet vei for flere tap, og prisen på den digitale valutaen stupte under støttemerket på $ 9 000.

Bitcoin dannet en ny månedlig lo nær 8 813 dollar-merket, og prisen på den digitale valutaen korrigerer for øyeblikket høyere. På oppsiden er det umiddelbare hinderet for den digitale valutaen nær nivåene $ 9 000 og $ 9 040. Fibonacci retracement-nivået på 23,6 prosent fra forrige sving fra det høye på $ 9 778 til det lave av 8 813 dollar er nær 9 040 $ -merket.

Enda viktigere er det en formasjon av en kritisk bearish trendlinje med et hinder nær 9 100 $ -merket i det 4-timers-diagrammet til BTC / USD handelspar. Hvis prisen for den digitale valutaen bryter hindringen for trendlinjen, kan den fortsette å bølge høyere mot det viktigste $ 9.300 hindringspunktet. De 100 enkle glidende gjennomsnittene venter også i nærheten av $ 9 300 hindringspunktet.

Derfor er sjansen stor for at oksene kan møte flere hinder i nærheten av $ 9.100 og $ 9.300. For at Bitcoin skal vende tilbake til den positive sonen, trenger den å gjøre opp over 9 300 dollar og det 100 enkle glidende gjennomsnittet.

Kan Bitcoin Bulls forhindre ytterligere tap?

Bitcoin er for tiden i en kritisk posisjon. Nesten alle de beste digitale valutaene i markedet er dypt i det røde, med Bitcoin som mister omtrent 3 prosent av verdien de siste tjuefire timene. De harde gaflene, Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV er til og med nede med henholdsvis 5 prosent og 8 prosent. Bitcoin sliter for tiden rundt $ 9 000-merket, og hvis det ikke klarer å bryte over 9 100 dollar og 9 300 dollar hindringspoeng, er sjansen stor for at den kan pådra seg flere tap.

Den umiddelbare støtten for den digitale valutaen er nær $ 8 813 og $ 8 800 merkene. Hvis den digitale valutaen bryter under støttemerket på 8 800 dollar, kan det bane vei for flere nedsidebevegelser. Hvis det skjer, vil bjørnene sannsynligvis skyve prisen på den digitale valutaen mot $ 8.500-merket på kort sikt.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.